Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - нагревател на въздуха в купето
Collapse
X
-
Аз също съм мислил по въпроса, обаче пак стигаме до проблема с мощността и ефикасността. То може супер лесно да се сложи нещо там да грее, даже ако трябва със самостоятелно вентилаторче, лесна работа, обаче за да има смисъл трябва да е мощно, а това знаеш си иска ток, който нямаме в излишък- като псукаме сега фарове задължително, отпление на прозорци и стъкла, радио, вентилатор на парното и накрая ще се окаже, че може да си позволиш нагревател 200 вата, от който смисъл няма... По-лесно е калорифер за кола дето им викат по 20 кинта, то и точно този калорифер е доказателството на моите думи. Ако искаш този вариант, вземи един калорифер и му модни малко реотана, обаче тогава пак тока.... вари го, печи го, пак ще стигнем до печка. 300-500 кинта и това е.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Е, явно го нямат всички. Води се като допълнение "Е205" във вентилацията. На снимката от водещия пост - някъде може ли да се цъкне и това цялото нещо да се види на съставни части? Както например скоростна кутия се вижда като едно цяло, но може да се разгледа и на съставни части.----Намерих си го. На първата снимка в темата не е ли подчертано "205"? Това 205 е допълнителната печка, на картинка 3 от първата снимка се виждат и тръбите, които я свързват с радиаторчето. (На прикачената снимка)Провери елемент с номер 77363257. Прилича на голям радиатор, а предвид релета с номер 46520412 и 46520419, едното от които е 50 А, нищо чудно този "радиатор" да е голям реостат с мощност 500 вата. На мен лично на такова ми прилича.Ред.2: Май не е това. Има го и на останалите, които нямат допълнителен нагревател. Обаче като че ли има разлика в управлението на вентилацията и парното отпред на таблото - за модели с допълнителен нагревател и такива без. Може би е някаква допълнителна позиция на някоя от врътките, подобно на MAX DEF на Бравото.KUM4o, колко точно е топъл този въздух, който ти духа? Защото 6 градуса околна си е висока температура и е нормално всяка кола да духа топъл въздух за такова разстояние.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар