Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило - нагревател на въздуха в купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги може ли малко инфо каде да го търся този предпазител B38 а и дали трябва през компютъра да се активира тази функция, защото нещо се опитжах да го преборя обаче тоя предпазител В 38 никаде не мога да го намеря а и топло няма, което е най-отчайващото. Благодаря предварително

Коментар

Колеги преди малко мисля,че го видях този нагревател в епер.Голям е колкото радиаторчето на парното и е под номер 71736007 а радиаторчето е с номер 46723450.Нагревателя по епер струва 108 паунда.Намира се някъде м/у радиаторчето и поленовия филтър.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Свалаш кората и гледаш за дебелите проводници, ако ги има - имаш и нагревателя.Ако до 2мин след запалване при 1-2гр околна имаш топло от духалките - значи пак имаш нагревателя, като се спре тоз нагревател ..... мамамиа
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сутринта нямаше и две минути и започна да духа топло сякаш е загряла до нормална температура.Бутона за циркулация на въздуха в купето и врътката да сочи на нагревател.

Коментар

И без да сочи на нагревателя, пак работи.Забележи на празен ход как играят оборотите, като включва нагревателя на някоя от 3те си степени.Едвам мърдат, но се вижда.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да ти кажа честно не обърнах внимание,но нямаше усещане на промяна.При тази консумация сигурно падат малко, но аз потеглих веднага и не забелязах нищо.Кажи ми как се контролира,че все още не съм на ясно.Всички врътки ги бях включил на нагревател.Трета година я имам а чак вчера покрай тебе разбрах за тоя нагревател.

Коментар

Да, само на празен ход и е незначителна промяна.Абе това си му е една огромна екстра на това дизелово стило, иначе както няма подгрев на антифриза, парното щеше да е мъка голяма.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кога успя да отговориш.Прочети пак поста ми за доуточнение.

Коментар

emzo написа:
                    Eто и описанието на системата:http://forum.fiat-bg.org/download.php?id=47242през цялото време е било в даунлоад секцията на форума, под носа ни.А като се сетя, как храним новобранките, че не използвали търсачката
                    Аз смених Браво jtd105 с подгрев на антифриза и още първата зима ми направи впечатление, че колата е реално студена, а парно имам
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодарско.

Коментар

вчера активирах нагревателя, макар че съм 99,9% сигурен че нямам най-малкото защото съм бензин :D първо търсих за бушон, но за моята кола има няколко варианта и твърдо не мога да кажа дали има или нямакакто и да еактивирах го снощи, пуснах прокси след това...тя процедурата май си работи независимо дали го има или неи днес сутринта паля, беше -11 оСбутнах електронния термометър в духалкатаслед 10-15 сек вече показваше над нулатаа на първата митута вече духаше с над 10оСкак мислите?
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                        X