Здравейте колеги,преди време сменях скорости и майстора ми счупи радиатора на парното..... Тъй като вече не ми се ходи по майстори искам да ви попитам как по дяволите да го сменя??? През купето ли се стига до радиатора, защото опцията да е през предния капак ми е малко като мисията не възможна Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 . Колата е пунто 1.6 97г бензин. Ще съм много благодарна ако някои ми каже как става, защото идва зима...П.С. радиатора е счупен от пластмаските.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на радиатор на парно на пунто
Collapse
X
-
Е как е успял при смяна на скорости да ти счупи радиатора на парното, който е в купето?! Да не би да е скъсал някой маркуч, който после да е байпасиран ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
xctr написа:Е как е успял при смяна на скорости да ти счупи радиатора на парното, който е в купето?! Да не би да е скъсал някой маркуч, който после да е байпасиран ?
Коментар
-
Сигурно е счупил накрайниците където влизат маркучите в радиатора на парното от към двигателя,упражнението за смяна е товаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13483пунто 1,7тд
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар