Проблема го има и при мен. Вчера си купих Стилото и засега духа само отгоре на стъклото. Прочетох темата и явно ще трябва да се разглобява и да се търси проблема... Ще пиша за резултата, но ще е след празниците, че то сега и времето е кофти...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатроник на Стило - някои клапи не работят
Collapse
X
-
sledy написа:Проблема го има и при мен. Вчера си купих Стилото и засега духа само отгоре на стъклото. Прочетох темата и явно ще трябва да се разглобява и да се търси проблема... Ще пиша за резултата, но ще е след празниците, че то сега и времето е кофти...Stilo 1.9jtd
неудоволствието от ниското качество остава много по-дълго, от удоволствието от ниската цена
Коментар
-
angel_o написа:sledy написа:Проблема го има и при мен. Вчера си купих Стилото и засега духа само отгоре на стъклото. Прочетох темата и явно ще трябва да се разглобява и да се търси проблема... Ще пиша за резултата, но ще е след празниците, че то сега и времето е кофти...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
колега повярвай ми прочел съм и твойта тема дори и темата "Да опознаем стило " всички 140 страници.просто реших да направя опростено обобщение, да си спести около пол. час да се чуди човек кое моторче за кво е.и после от твоита тема тръгнах да разглобявам табло конзола жабка(съвсем ненужно). та това ми беше идеята общо взето опростено за не толкова техн. грамотните като мен. поздрави...Stilo 1.9jtd
неудоволствието от ниското качество остава много по-дълго, от удоволствието от ниската цена
Коментар
-
angel_o написа:колега повярвай ми прочел съм и твойта тема дори и темата "Да опознаем стило " всички 140 страници.просто реших да направя опростено обобщение, да си спести около пол. час да се чуди човек кое моторче за кво е.и после от твоита тема тръгнах да разглобявам табло конзола жабка(съвсем ненужно). та това ми беше идеята общо взето опростено за не толкова техн. грамотните като мен. поздрави...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар