Здравейте, колата е Браво 1.8 .Проблема с перката на радиатора е, че понякога не тръгва нито на 1-ва степен, нито на втора. Преди 2-3 седмици ми направи тая мизерия- стигна до 1-2 черта след средата и никаква перка не чух. Тогава гледах разни датчици, включвах перката директно към акумулатора и т.н. Тогава се оправи като стегнах една букса на датчика за температурата, който беше на термостата. Не знам дали беше от тази букса, но като загря колата си включи перката и аз помислих, че е била хлабава нещо връзката. Всичко добре, ама днес колата пак загря до 2-ра черта след средата и не включи перка. Изгасих я побутнах тази същата букса на датчика и като запалих се включи 1-ва степен
(на тази температура трябваше да включи втора). След това 1-вата степен изгасна по рано и повече не искаше на никаква да включи. Кажете да не би този датчик направо да е дал фира и да не мери правилно температуратаhttp://paunofff.snimka.bg/automobiles/termostat.607784 ето термостата, снимката е от колега с 2.0 мотор, но при мен са същите зелен и червен датчик. Аз стягах буксата на червения датчик

Коментар