Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа комби загрява

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    ами радиатора.... освен да го пипнеш далис е загрява равномерно. Имам стар радиатор от 1,6, който прокапваше. Колкото да си тестваш обаче ще свърши работа, ако става за твоята кола ще ти го дам да го сложиш и да караш с него да тестваш. маркучите одървят ли се като почне да загрява?
    не, няма надуване в системата, а от 1,6 не става за моята, благодаря все пак за предложението
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

радиатора равномерно ли загрява?
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не мога да преценя съвсем точно, но според мен е еднакро горещ навсякъде. Започвам да се замислям за дефектен термостат, макар и да е сменен преди 2 месеца.

Коментар

veselin10 написа:
          Не мога да преценя съвсем точно, но според мен е еднакро горещ навсякъде. Започвам да се замислям за дефектен термостат, макар и да е сменен преди 2 месеца.
          въпроса е горе-долу да е еднакво загрял, а не горе горещ, долу леден, в средата хладен....Гледай, имаш няколко варианта- задръстен вътре или вън радиатор, превъртаща водна помпа, недостатъчно отварящ термостат. Терсмотата направо го изкорми, ако не си потърси от някой колега стар неработещ и го изкорми него- аз така направих. След това сваляш радиатор и пълниш с гореща вода и пипаш- къде и кога се затопля, след това ти остава само водна помпа. Варианта с разни пукнатини в главата го изключвам засега
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Събота пак ще съм автомонтьор Главата е гледана на скенер и няма вътрешни екземи ...

Коментар

Колега, аз имам стар термостат от двигател 1.8. Ако искаш може да го изкормим отвътре и да пробваш.
              Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

tedynaidenov написа:
                Колега, аз имам стар термостат от двигател 1.8. Ако искаш може да го изкормим отвътре и да пробваш.
                Дай координати да се чуем и разберем. Ще съм благодарен. Между другото при второто сваляне се заех по сериозно с радиатора и след яко клатушкане изпадна някаква кръгла пастмаса като капачка с някви надписи по нея ...голяма колкото 2 ст. ...дали не е правила мизерии тя??? Тази вечер ще зглобявам, че ми излезнаха и други ангажименти и утре-вдругиден ще тествам....

Коментар

какво стана с радиатора, загрява ли еднакво навсякъде?
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Пиши едно лично, ако проблемът продължава. Минаваш някоя вечер и ти давам термостата да пробваш.
                    Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

tedynaidenov написа:
                      Пиши едно лично, ако проблемът продължава. Минаваш някоя вечер и ти давам термостата да пробваш.
                      В градски условия не откривам някакъв голям ефект, тези дни ще я изпъна на магистралата и ще видя как е. Радиатора беше супер мръсен вътре и след промивките затопляше еднакво навсякъде. След теста ще пиша и ако грижите продължават ще се възползвам от пробата с изкормения термостат.

Коментар

Working...
                      X