Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем на Браво,като карам на климатик колата започва да ..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем на Браво,като карам на климатик колата започва да ..

Проблем на Браво,като карам на климатик колата започва да нимава средата и отива на 2-рата чертичка,като покарам малко пада и като попадне пак в задръстване пак се вдига,на място като работи 5-6минъти пак отива на 2-та чертичка над средата,какво да правя,къде трябва да стои стрелката.Включват и първата и втората степен чувам ги много добро и незнам какво да правя,извън града няма никакви проблеми,а в гра дасе побарква колата и незнам какво да търся да слагам допалнителни перки от пред пред радиатора ли помогнете колеги Благодаря ви предварително
    sasho55

Свали въздухосборника над радиатора, раздели питите на климатика и водната система и почисти всички боклуци между тях със сгъстен въздух, пароструйка или нещо от тоя род. Това на първо време.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

благодаря колега за това не бях се сетил,аз почнах днес да купувам термостати,да сменям антифризи,ътре първо това ще направя да видя какво става,наи интерестното е че днес като карах цял ден без климатик няма никакви проблеми,стои си винаги преди средата
      sasho55

Коментар

sasho55

Коментар

Е изчистиги де колега после пиши какво е станало.Отиди на автомивка и ги напръскаи с водоструиката не от много близко да не ги скапеш.Ако не помогне трябва да се провери вярно ли е показанието на датчика на таблото, дали ти е обезвъздушена системата.Ако това не помогне тогава почваи да се вайкаш за термостат.Пробвай тези методи недей само да питаш без да пипаш
          КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Колеги благодаря за казаното,изчистих както казахте радиаторите и всичко се оправи,то каква мразотия само падна направо не е истина че това е било в радиатора,аз водния го свалих и го изчистих,а другия на място после като ги качих всичко заспа и няма проблем благодаря ви много сега стрелката ми стои винаги преди средата не качва по на горе,освен в случая когато я загася за 5 минути и поалв в ЗАПАля е на средата иначе вече си е наред
            sasho55

Коментар

Working...
            X