Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Климатроник-Стило 1.6 бензин - Не включва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Климатроник-Стило 1.6 бензин - Не включва

Днес тръгвам да си пусна климатроника да се поохладя и натискам копчето с снежинката нищо не става сякаш, или духа супер малко по хладно или си внушавам и въобще не духа, пробвах и на място оборотите не се дигат като го включвам, миналото лято умирах от студ в колата, от миналото лято не го бях пускал, та си записах утре час за сервиз, колата от както съм я взел близо 2 години не бях правил профилактика на климатроника, чета в други форуми че можело да си пуснеш самодиагностика на климатроника, при италианските машини има ли такова нещо и как става? Какво да гледам да не ме излъжат нещо утре в сервиза??

П.С. Сменях преди 2 месеца воден радиатор отпред ако това има някакво значение!!

Коментар

svetljotod написа:
      П.С. Сменях преди 2 месеца воден радиатор отпред ако това има някакво значение!!
      има като са ти сменяли водния са ти изпуснали фреона- само дано не са ти пробили радиатора на климатроника

Коментар

Ама това става винаги като се сменя водния се изпуска и фреона или ???

Коментар

svetljotod написа:
          Ама това става винаги като се сменя водния се изпуска и фреона или ???
          винаги е МНОГО вероятно да стане - двата са хванати заедно.

Коментар

В сервиза казаха, че при смяната на водния радиатор имало два варианта да се маха броня климатичен радиатор и после воден, и другия с изваждане отдолу на водния радиатор както и те го бяха сменили, та оказа се фреона, тестваха системата с някъв друг газ дали държи и после напълниха със зелен фреон и си тръгна климата, срещу 100лв във Варна!!

Коментар

Working...
            X