колеги трябва ми малко информация. Онзи ден си заредих климатика с фреон че не работеше хич. Тръгна си супер и до следващия ден започна да охлажда по-слабо. Пича каза, че не е изпуснала нищо или поне почти нищо, но ме увери, че радиатора на климатика е изгнил..!? Нещо което не бях чувал преди да се случва...? Та се опитва да ме убеди да го сменя. Зареди климатика с това зеленото фосфор ли е какво незнам и гледа дали свети някъде ама не се видя нищо...та номера на радиатора е този от снимката. Лошото е, че не намерих никъде в нета такъв освен на едно място за 210лв...?! Ако е толкова 100% няма да го сменям, а ще го тъпча с разни помии за запушване на дупки...Въпросите ми са следните:1. Нормално нещо ли е да ти изгние радиатора на климатика!?? Лично аз съм виждал пробит радиатор...ударен и пробит радиатор...много мръсен радиатор и такъв пълен с...ама изгнил досега не бях виждал и не бях чувал...освен да му изгният металните части за захващане по колата например...??2. Колко струва нов. За втора ръка няма да питам изобщо защото немисля, че е удачен вариант.3. Наистина очаквам отговори от някой който е компетентен по тази част, че хич не ми е момента да хвърлям пари наляво надясно особено едни 300-400лв за ремонт ще ми бутнат яко и почивка и всичко и жената ще ме гръмне....тя така и така ще ме гръме зашото иначе ще и е горещо в колата...
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар