Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не работеща перка на климатика!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен докато беше малко по-хладно при пускане на климатика работеше само първата степен, тъй като съм с две перки работят последователно свързани.Днес обаче беше наистина горещо и като пуснах клематика за първи път чух перките на втора степен, успоредно свързани, доста по-шумни са и няма как да объркаш степените.И в двата случая температурата НИКОГА не ми е минавала средата, стои си там и не мърда.
    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Проблемът при мен е че нещо май се губи връзката между климатика и перката!Перката работи и 1 и 2-ра степен, климатика върти, но не върти перката когато върти климатика,перката завърта когато достигне определена темперетура!?

Коментар

Колега и аз го имам същия проблем.Каква ти беше колата?

Коментар

Bravo 1.6 97г.!Имаш ли някакво решение, предложение?

Коментар

ray_man написа:
            Проблемът при мен е че нещо май се губи връзката между климатика и перката!Перката работи и 1 и 2-ра степен, климатика върти, но не върти перката когато върти климатика,перката завърта когато достигне определена темперетура!?
            На мен ми се включва перката, но само на 1-ва степен. 2-рата когато стигне средата м/у средата на скалата и червената зона, но втора степен от климатика НЕ. Което ще рече че е само в задръстване и съответно студеното от климатика е доста слабо. НЕКА КОЛЕГА КОЙТО ГИ ЗНАЕ ДА КАЖЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ТИЯ ДВА ДАТЧИКА И НАПРАВО ДА ГИ СМЕНЯМЕ, колеги не се издържа тая мъка ПОМОГНЕТЕ НИ

Коментар

Working...
            X