Здравеите колеги,искам да питам за климатика/климатроника на фиат-а.Досега не сам имал кола с климатик и неразбирам много,колата я взех зимата и тогава не ми работеше климатика а съм слушал че трябва да се пробва когато е по топло и сега като се стопли времето пускам климатика ама дори неще да чуе за студено.И незнам трябва ли да се пуска някаква перка или да се чува някакво щракане на нещо или да си сменят оборотите на колата щото при мен нищо не се чува нито се пуска перка.Някои казват че може да е изгорял компресора-как да разбера дали е изгорял или не е,освен ако не е от фреон-а,не сам я карал на майстор все още
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатика/климатроника на фиат мареа 1.9 ТД100
Collapse
X
-
Абе малко късно прочетох темата, но ако няма фреон, трябва да ти изписва една грешка на километража, когато опиташ да включиш климатика. Възможно е да имаш изгорял бушон, затова да няма кой да пусне ток на магнита на компресора и съответно да не ти работи климатика. Пиши докъде си я докарал.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:...ако няма фреон, трябва да ти изписва една грешка на километража, когато опиташ да включиш климатика...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Dido_Lyubenov написа:...ако няма фреон, трябва да ти изписва една грешка на километража, когато опиташ да включиш климатика...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар