Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на парно-Фиат Крома (1995 г.)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт на парно-Фиат Крома (1995 г.)

Мисля, че това е подходящото място за тази тема , а ако не е моля да бъде преместена. Значи става въпрос за смяна на радиатора на парното на Фиат Крома с новата маска (95 г. ). Колата е с климатроник т. е. е модела с електрическо управление на клапите за въздуха. Искам да запитам колегите дали някой е сменял на такава кола че са малко рядкост. Въпроса ми е не как да се прави , не искам упътване със снимки а просто някаква информация дали се сваля таблото , дали е трудно какво може да ме затрудни и т.н. Предварително благодаря !Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    не подценявайте италианските коли
    Tipo 1.6 (149.C2.046)

сякаж в мануала ще намериш това инфо. в download секцията на форума
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Имам го това описание ама не ми е полезно изчетох го ама....точно за радиатора нищо не се казва само е показан . Видях че е в централна конзола зад бутоните на климатроника и се надявам да излезе настрани покраи волана без да вадя цялото табло . Смятам така и така да се пробвам скоро. Мисля че е подобно като на типото ама не съм сигурен. Затова пуснах темата.
      Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Извинявам се на модераторите за моето недоглеждане относно мястото на темата.
        Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

Working...
        X