Мисля, че това е подходящото място за тази тема , а ако не е моля да бъде преместена. Значи става въпрос за смяна на радиатора на парното на Фиат Крома с новата маска (95 г. ). Колата е с климатроник т. е. е модела с електрическо управление на клапите за въздуха. Искам да запитам колегите дали някой е сменял на такава кола че са малко рядкост. Въпроса ми е не как да се прави , не искам упътване със снимки а просто някаква информация дали се сваля таблото , дали е трудно какво може да ме затрудни и т.н. Предварително благодаря !Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на парно-Фиат Крома (1995 г.)
Collapse
X
-
Имам го това описание ама не ми е полезно изчетох го ама....точно за радиатора нищо не се казва само е показан . Видях че е в централна конзола зад бутоните на климатроника и се надявам да излезе настрани покраи волана без да вадя цялото табло . Смятам така и така да се пробвам скоро. Мисля че е подобно като на типото ама не съм сигурен. Затова пуснах темата.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар