Здравейте колеги, преди време ми беше зачезнал един литър антифриз, след това постоянни проверки на нивото му правех и не мърдаше! Сега обаче се случи нещо друго, от син цвят на антифриза стана ръждиво мътна течност и ми се струва, че не циркулира никаква вода! Температурата на двигатела си е нормална и не прегрява колата. Възможно ли е да ми е заминала водната помпа? Идва лято и съм леко притеснен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кафява ръждива вода в казанчето ?
Collapse
X
-
Кафява ръждива вода в казанчето ?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Не съм забелязъл, но днес ще проверя.CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
nedialk00
виж си маслото как е, да не ги е смесило, ако ги е смесило... или гарнитура или скупана глава според мен, дано да не е това де, а пък ако не е това, ще стане това, защото охладителната ти система е затлачена т.е отървай се от колата докато можеш охладителна система няма почистване най-вече самия мотор
Коментар
-
nedialk00 написа:виж си маслото как е, да не ги е смесило, ако ги е смесило... или гарнитура или скупана глава според мен, дано да не е това де, а пък ако не е това, ще стане това, защото охладителната ти система е затлачена т.е отървай се от колата докато можеш охладителна система няма почистване най-вече самия моторCSI in the CAR !!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Сигурно си слагал само вода да стане ръждива нали трябва антифриз смени Я (а не "е") като началоCSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар