Колеги, можете ли да ми дадете идеи защо перката ми не се включва? Вдигам температура над средата на скалата, а нея никаква я няма... Карам Брава 1.8 16V. Нещото, което ме притеснява е наближаващия летен сезон, през който без работеща перка е доста "тегаво".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перка на радиатор на Брава
Collapse
X
-
аз имах проблем с включването на първа степан. беше нагоряла една букса и след почистването и всичко се оправи. на мойта кола буксата е с 2 кабела и е под моторчето на перката. провери я и неяFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Къде се намира резистора за перката? Препоръчайте ми от къде да си купя такъв резистор!Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
Изваждаш двете жици - синята и черната, даваш ги на късо, изолираш и следиш за резултат. Гореописаните важат само за първата степен, ако не ти включва и втората, проблема е съвсем друг. Бърз начин за диагностика (ако имаш климатик) - палиш мотора, включваш бутона със снежинката, климатика тръгва, след 15-30 сек завърта първата степен, малко по-късно и втората. Ако забучи директно на макс, проблема е в резистора - 99%.P.S. При този експеримент, температурата на двигателя е без значение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар