Здравейте колеги иамм следния въпрос.Преди време забелязах, че антифриза ми е под минимума. Долях и преди известно време забялязах, че пак е там. Отново долях и я следях колата.... интересно но в продължения на 20 дена каране в София нивото на антифриза не мръдна. В последствие миналата седмица пътувах извън градско и като се върнах (1-2 дена след това) забелязах, че нивото отново е под минимума! Долях пак и сега я следя от няколко дена но нивото си е наред поне за сега. Къде може да е проблема? Ще продължа да го следя да видя дали в градско ще се промени...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нивото на антифриза намалява
Collapse
X
-
Аз доливах по около 150гр на месец около 5- 6 месеца докато разбера, че радиаторчето на парното съвсем леко таи и няма как да го забележиш, защото е доста навътре. Разбира се единствено по потенето на стъклата и по мириза на антифриз като се пусне парното. Аз не смених радиатора, а му сипах една добавка за запушване на течове и вече от 3 месеца нивото не е мръднало.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
anton4490 написа:В момена сам са добавка и сас нова капачка и пак ми губи по малко.Течове нямам никаде.Забравих да добавя че пада до определено ниво и не се променя.
Коментар
-
И аз имам такъв проблем. Антифриза постоянно ми намалява.Проверих най долу под парното вътре- няма вид да е текло, само сух прах.Намотах вестник около капачката да видя да не изхвърля от там като загрее- сух си беше.Радиатора няма вид да тече, гледах го отвсякъде.Забелязах че нивото пада до 2-3 сантиметра под минимума и остава там. Обаче така доста по често се пуска перката ми се струва.Къде изчезва тая вода?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:И аз имам такъв проблем. Антифриза постоянно ми намалява.Проверих най долу под парното вътре- няма вид да е текло, само сух прах.Намотах вестник около капачката да видя да не изхвърля от там като загрее- сух си беше.Радиатора няма вид да тече, гледах го отвсякъде.Забелязах че нивото пада до 2-3 сантиметра под минимума и остава там. Обаче така доста по често се пуска перката ми се струва.Къде изчезва тая вода?
Коментар
-
Re: Нивото на антифриза намалява
NOVA написа:Здравейте колеги иамм следния въпрос.Преди време забелязах, че антифриза ми е под минимума. Долях и преди известно време забялязах, че пак е там. Отново долях и я следях колата.... интересно но в продължения на 20 дена каране в София нивото на антифриза не мръдна. В последствие миналата седмица пътувах извън градско и като се върнах (1-2 дена след това) забелязах, че нивото отново е под минимума! Долях пак и сега я следя от няколко дена но нивото си е наред поне за сега. Къде може да е проблема? Ще продължа да го следя да видя дали в градско ще се промени...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар