Колеги,здравейте!От скоро съм с Bravo.Имам един проблем с парното,който точно през зимата наистина си е страшен проблем,с оглед изключително лесното запотяване на стъклата на тези автомобили.Та проблема е че когато иска да работи-работи си и то даоста добре.Но идват моменти в които грам не се включва електромотора.На никаква степен и на нищо.Просто ейтака си решава и пак проработва.Онзи ден пак не работеше.Направих експеримент.Стоя си в колата и без да паля или каквото и да е само включих на втора степен да работи.Дадох на контакт 2-3 пъти,но не работеше.Чак от четвъртия път при даването на контакт проработи.Къде би бил проблема-преди смятах че е някаква слаба връзка,но минавам през дупки и не се влияе изобщо от тях примерно.Да не би някаква електроника да има и тя да се бъзика.Колата е 1,6 бензин,’96 година.Благодаря за вниманието!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парното на Bravo-то май си има свое мнение
Collapse
X
-
С клима или без?На предната ми кола имаше обратния проблем- дори на изключено вентилатора се пускаше. Проблема се оказа омекнали контактни пластини на копчето за степените.Като понатиснеш средното копче оправя ли се?На колите с клима мисля че е с електроника, на колите без има резистори във въздуховидите, понякога прекъсватhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Реклама
Collapse
Коментар