как да си спра климатроника на fiat brava 1.2 16v кое копче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да си спра климатроника на fiat brava 1.2 16v
Collapse
X
-
Колега а как без да задаваш въпрос намери ключалката на стартера и как я запали тази кола?п.с. не се сдържах вече, то няма раздел в който да не задаваш глупави въпроси.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Колега а как без да задаваш въпрос намери ключалката на стартера и как я запали тази кола?п.с. не се сдържах вече, то няма раздел в който да не задаваш глупави въпроси.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
кола
Девойчето мога да е посъветвам да си хване някое гадже по опито с колите и да и показва кое какво е .Има книга за модела кола трябва да върви с колата там пише всичко има картинки .http://storage.fiat-bg.org/Books/Bravo_Brava_Marea/
Коментар
-
Той или Тя си задава въпросите в различни раздели, ние пишем/отговаряме а дали въобще ги чете е съвсем друг въпрос.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
deni_vr1 написа:ама като спра климатика и вентилатора датчика за темперетурата на антифриза (или водата незнам за кое от двете беше) показва че е загрята до край демек стрелката е най гореMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Когато се включи компресора,след 30-40 секунди започват да духа вентилатора(може и да са два) на радиаторите отпред за да охлаждат фреона.При това положение охлаждат и водата в системата на мотора.Възможно е колата да прегрява и с включен климатроник(задействан вентилатор/и) да се охлажда по добре.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар