Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как се пуска климатроника

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как се пуска климатроника

имам Fiat Brava 1.2 16v искам да знам как се пуска климатроника обяснение на копчетата за него

ето снимки сега го взех от автокъща и затова е от карсаhttp://www.cars.bg/u258533

Коментар

Нагласяш градусите и включваш вентилатора на Ауто.Докато колата не вдигне 35 градуса на охлаждащата течност,вентилатора не тръгва.След това започва да духа ,като си регулира силата според температурата.През лятото трябва да включиш и климатика.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ЦъкИзбираш Auxiliary Units 98 и четеш.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

а как се пуска климатика

Коментар

Натискаш копчето с форма на снежинка, прилича на това нещо: * Тогава започва да се произвежда студен въздух, ако навън е над 6 градуса. Не е лошо и да прочетеш важните теми в раздела, има тема точно за това, което питаш.

Коментар

прочетох ма рабрах до половин искам да знам подред кое се натиска за да студи и топли

Коментар

Тоя климатик не е по-различен от този който имаш вкъщи или в офиса. Все някога си виждал климатик, нали? Като искаш да ти студи - натискаш снежинката и намаляш градусите, като искаш да ти топли - спираш снежинката и повишаваш градусите. Същото е и в колата.

Коментар

Working...
                X