Здравеите колеги,някои от вас вече ме познават други не,привет на всички.Интересува ме на какво може да се дължи потенето на стъклата на бравото и слабото парно когато колата е на нормалната температура (тоест на средата).Каде седи филтъра на купето или на климатика незнам и аз,но знам че от този филтър се дължи това потене,и за парното знам че има някакво кранче което може да е запекло ли и аз незнам,надявам се да сте ме разбрали,със сигурност не съм разбрал нещо,но по компетентните да кажат как стоят нещата и как се оправят,колата е с климатроника,мерси Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo JTD потене на стъклата,слабо парно
Collapse
X
-
И аз имах този проблем от 2 години, духаше мн слабо парното, и даже лятото като пусна климатика, докато захлади купето минавах 10км. Четах и тарсих мн инф из нета но нищо секи вика да се смени филтара нз си кво, седнах и си свалих филтара и компресора който е за вкарване на ваздуха в купето, с компресора продухах едно хубаво и филтара и компр на колата, изчистих си ги и си ги монтирах, и след това ми се оправи сичко. И тогава разбрах какво е да се стоплям барзо, а не като предиFiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Значи при мене като пусна парното стъклата се потяха неимоверно много - след един час намерих къде е клапата външен/вътрешен въздух и я изкормих! Родих се! То беше удо и ужас .. задните стъкла ако возя 2-3 души направо течаха .. сега положението е перфектно! Вчера возих 4 души и 2 деца на минус 6 градуса за около 10 км. Никакъв проблем с изпотяването! Парното ми 80% а вентилатора на 2 - перфектно. Според мен не е от филтъра при тебе - предполагам се поти заради клапата а нямаш топлина заради радиаторче - задръстено.Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Знам, че повдигам заспала тема, но с търсачката стигнах до нея. ..... да, ползвам търсачката :D Днес, след прочитането на тази тема, реших и аз да погледна какво е положението с моя филтър.Разглабя се изключително лесно...Още не е тествано след смяната, но съм сигурен, че ще има разлика!Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар