Здравейте колеги. Някой ремонтирал ли е въпросната клапа? Моята не работи и ме дразни. Рових се, но така е завряно моторчето, че ми се струва, че без сваляне на таблото няма да мине работата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапа вътрешен\външен въздух, Браво
Collapse
X
-
Колега не се занимавай с глупости освен ако нямаш слонски нерви и бол свободно време.Ремонта е голям филм като цяло.Остави си клапата постоянно отворена и си свиркай .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Тук са и моите "размишления" по тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=65762Само да добавя, че все още работи моя метод, но я ползвам доста рядко. Бих казал, че не си заслужава да се разправяте с това"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Rokambol написа:Тук. УспехFiat Tipo 1.6 SX '92 159.A3 - X
Lancia Y 1.2 '00 850.А3 000 - X
Fiat Bravo 1.6 16V SX `96 182.A4000
Piaggio Vespa PK50XL
Иж Планета 2 '67, Иж Юпитер 3К '73
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:То моторчето ще се оправи или ще се купи друго ама въпроса е свалянето на цялата клапа при мен моторчето работи ама клапата не мърда и съм Я (а не "е") оставил така за сегаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
колеги, и на моята клапа май й дойде редът. все още работи, но в крайните положения се чува едно стържене, все едно, че натяга нещо. самата клапа се движи бавно и плавно - не знам дали е нормално, но преди се чуваше едно хлопване, което ме кара да мисля, че по принцип би трябвало да се движи бързо. въпросът е, дали мога да направя нещо за да я спася преди да се е прецакала окончателно. четох из темите за някакви релета, дето се прецаквали и пускали повече ток, ама не ми стана много ясно.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар