Изпаднал съм в потрес колеги!!! Вдигам капака да видя как е маслото и какво да видя, имам само няколко грама антифриз в казанчето (едвам се вижда в казанчето) Дайте идея какво да си мисля при положение, че не се виждат течове, пода незнам дали е в антивриз понеже все пак карам Пунто мк1 и цяла зима си има лед и влага на стелките Предния прозорец не съм го усетил да е мазен и парно си имам, термостата е новичък на 1 година! Честно казано предпочитам да ми заминала гарнитура пред това да махам таблото(ако е селския радиатор в купето), но вие ще кажете на къде отиват нещата и за какво да се оглеждам и ослушвам! От утре почвам да следя дали ще намалява антифриза и с колко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Липса на 1 литър антифриз ей така от нищото през ЗИМАТА
Collapse
X
-
Липса на 1 литър антифриз ей така от нищото през ЗИМАТА
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
-
capi написа:Колега ,да не е водна помпа.При мен така се губеше докато един ден направо потече.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
От как долях 1л антифриз я следя всеки ден и не е мръднал, някакси съм спокоен за сега, но не се знае кога пак ще зачезне и дали ще си покаже проблема. Наблюдението продължаваCSI in the CAR !!!
Коментар
-
Колега и аз имам същия проблем ама той започна когато ми се спука парното. След като го смених, смених и антифриза, мина се време около 2месеца и ми светна индикация че антифриза е малко, долях 1л., но продължи да се губи, а индикацията за течноста при запалване на колата светва и след време угасва. Сложих от тия препарати за запушване на течове има малко подобрение, но пак си се губи! Тази седмица ми се обади една обтяжна ролка, но след поднямата и се оказа, че водната помпа е за смяна.Мисълта ми е че може да е ти водната помпа,но нищо не се знае! Наблюдавай си и тепературата на антифриза да не стане по лошо! Успех!Fiat Croma 2.0TDi.d.
Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
И самоувереният е бил неуверен!
Коментар
-
В тоя кучи студ постоянно гледам кога ще застане по към средата с цел да се стопля, не влизала в големи температури досега, явно ще чакам да покаже къде е проблема и ще се моля да е по-малкото злоCSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар