Здравейте... имам проблем с колата незнам какво се случва. Дайте насока какво да правя, моля.Онзи ден си купих радиаторче за купето(старото беше пукнато и ми миришеше в купето на гадно, потяха се стъклата) има страхотна тема във форума как се демонтира и монтира това радиаторче. Почти без проблеми изкарах стария и почти без(трябваше да купя нови О пръстени) проблеми сложих новия. Купих си антифриз да долея. Сложих антифриза покарах малко колата нивото му стоеше малко над МАХ усетих, че не духа топло както преди. Днес влязох във филма:Влизам в колата паля и тръгвам.. малко след 1вия километър чух някакъв звук- изсъскване... започнаха неща които не съм наблюдавал до сега :1. стрелката за температурата се раздвижва много пъти по - бързо от преди2. парното не духа топло, за разлика от преди, когато само малко да се раздвижи стрелката и веднага започваше да духа топло3. отворих капака виждам, че нивото на антифриза е много под минимумаКарах 20 километра днес на 3 пъти защото колата ми загрява хипер бързо и отива почти до червеното, не духа топло.... започне да духа топло и след 3 минути температурата започва да се покачва, а в купето започва да изстива....Демонтирах и монтирах точно по инструкция. Какво да правя сега?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиатор-купе.
Collapse
X
-
borisov написа:въздух колега да съм по точе много въздух, нека колегите с пунто да ти кажат как да обезвъздушишFiat Bravo 1.8 16v Gt
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар