Здравейте,колегите със стило ако могат да ми отговорят, къде трябва да е стрелката на температурата. Според мен трябва да е по средата. На мен не може да стигне до там, въпреки че изминавам всеки ден наведнъж 15 км без да спирам. Тогава стрелакта е на едно деление преди средата. А извънградско излезна ли, тогава е още по зле. Като катеря някъде срелката се държи като градко, даже по някой пърт стига и средата. И след това със спускането почва и стрелката да пада, даже и до мин ми е стигала.От какво може да е? Термостат? Ако е това веднага го сменям, но нещо друго може ли да е?Благодаря за отговорите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Температура - стило
Collapse
X
-
За всеки случай, запали сутринта колата на студен двигател и дръж дебелия маркуч, който отива към радиатора, ако започне да се затопля преди да е стигнала средата стрелката, или през първите 5 минути работа на двигателя усетиш , че се затопля, сменяй термостата!! Но всека пак го пробвай този тест, да не се окаже нещо друго, а да си дал 100на лева за нов термостат!!
Коментар
-
emzo написа:Aко колата му е нов внос и не е сменял термоса, хич да не си губи времето и да тича за нов.След година-две - пак и пак и пак и те така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар