Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За термостат Брава 1-6 103 коня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щом има гаранция и си му прежалил парите го сменяй. Дано да излезе читав.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

с термостат от рено 5 лятото ми вирви на много висока температура а зимата загрява бързо по-добре е да е оригинален нямам му доверие на този от рено
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Смених го с Вернет термостат. Сега вече за 2 км колата ми загрява до горе при -5.6 градуса. Ще проверя как ми гори, но определено ще ми падне и разхода значително. Сега стрелката седи малко над средата и пада до средата. При спускане по трудно ми загрява, но пък като загрее не пада изобщо.
        http://www.pljuvalnik.com
        Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

Колеги стрелката ми е като залепена за средата. Бетон не мърда. Много съм доволен и щастлив. Благодаря на всички за съдействието.

Коментар

Колеги днеска ходих да карам ски и на връщане при спускане стрелката не мръдна. Бетон. Много съм радостен.

Коментар

А разхода падна ли?Ако - да, с колко?
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Градско в момента на студа 8.5 в града в Пловдив, извънградско ми гори около 6.5-.7 като не карам много бързо и не настъпвам. Предавките ги сменям до 3хил оборота, тук таме до 4 макс, ама рядко. Не настъпвам гъзта. Доволен съм от разхода. Най-интересното, е че колата като е изгася и запаля отново не изтива бързо изобщо даже. Примерно ходил съм на центъра, навън температурата е била около 4-8 градуса, след 1час и 30 мин паля отново и за 1-2 мин е качила 90 градуса. Ако трябва да си сменяте термостата, направето го. Определено си заслужава.

Коментар

8.5л/100 градско е направо мечта за разход на 100 коньов двигател!
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Да толкова ми е разхода. За 22 лева при цена на горивото 2.37 минах 107 км и колата ми изгасна. Преди това също нямах гориво и изгасна. Малко е опасна тази процедура, че в движение прехълцва и веднага спирам и слагам с тубата. На баща ми му дава 9 литра, ама той много държи съединителя, аз го пускам на 1200 оборота и си тръгва, баща ми под 2 оборота не му тръгва колата. Не съм доволен от бензиномера изобщо не е точен от половината до средата на половината пада супер бързо, после някак си спира да пада и после хоп изведнъж стрелката продължава да пада бързо. Някой знае ли как да го оправя?

Коментар

Rokambol написа:
                      8.5л/100 градско е направо мечта за разход на 100 коньов двигател!
                      не е ако е цариградско шосе примерно, цялото на пета със 70-80иначе и моя термостат купих днес вернет за 73 лв и ще го сменям. Просто колата ми е със кашон пред радиатора и като ходих до София ако си пуснех парното и изстиваше пада до 1 черта даже и съвсем изстива, а като я оставя за 2-3 мин да пусна една вода покрай пътя, без да я гася и дига темп. Като цяло ми се получи смесен разход 8-8.5 като долу горе половината беше градско вкл и в Търново. С работещ термостат може би ще е още по-добре. Иначе в търново си ми гори над 11 зимата. т.е. със 40 л 500км грубоЕдит 19 фев. Искам да добавя объркал съм се значи точно беше 50 л и 600 км от които 470 са извънградското.
                      FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                      FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Working...
                      X