Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За термостат Брава 1-6 103 коня

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За термостат Брава 1-6 103 коня

Здравейте, колегипредстои ми смяна на термостат за автомобила Фиат Брава 1.6 103 коня. Интересува ме каква марка да взема гледам, че има на Behr, EPS, Valeo. От тези трите марки, коя е най читавата?
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

За Behr, EPS съм чувал ама за Валео мисля че те произвеждат фарове , стопове брони и други пласмаси .Избери Бер аз съм с такъв а и оригинално колата ти е излязла с такъв от завода .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Объркал съм се, Вернет. Значи ще търся Бер. Някой друг да има мнение, дано да не попадна на менте.

Коментар

каквото и да вземеш си трябва късмет...на Бравата преди 4-5 години сложих Бер - още работи :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз сложих BEHR през 04.2009 и вече е пътник.Смятам сега да пробвам с GATES.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Това с термостата не стига, че е играчка смяната, ами може и да купиш не работещ. Баси тъпотията.

Коментар

т

мисля че наи добре си вземи бер.аз монтирам само такива и несъм имал проблеми.
              тел.0897943620

Коментар

От един месец съм сменил термостата на мареа тд-100 с BEHR и съм много доволен, подържа температурата на средата .

Коментар

veskoo написа:
                  От един месец съм сменил термостата на мареа тд-100 с BEHR и съм много доволен, подържа температурата на средата .
                  И при мен беше така. Но не изкара и две години.Сега ще търся друг и то от чужбина.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ауе що не слагате от Рено 5, тва оригиналните термостати са си чисто разхищение на пари и материал.
                    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                      Ауе що не слагате от Рено 5, тва оригиналните термостати са си чисто разхищение на пари и материал.
                      Потвърждавам! Може да работят добре ама се скапват супер бързо!Земи си за рено 5... 20 лева са... За парите на оригиналният термостат ще си вземеш 4 такива... 2 да не работят от тях пак си на кяр
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Абсолютно сте прави колеги , но мареата ми е от Септемри и първоначално се стремя да я обслужвам добре. Но за в бъдеще ще се замисля за комбинация на рез.части / в смисъл по- евтини от други автомобили/.

Коментар

Колеги предлагат ми френски термостат, какво ще кажете?

Коментар

Кажи му марката. До колкото знам Vernet май бяха френските, или бъркам? Специално за Vernet има доста противоречиви мнения и май всичко опира до късметлийска бройка. Аз не бих го взел. И пак ви казвам, че е излишно да се набутвате с тея "оригинални" термостати
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мисля да Вернет. Ми няма друг баси, имам 2 години гаранция.

Коментар

Working...
                              X