Колеги,някой може ли да ми каже защо парното ми дхга студено,дори когато колата ми е загряла?Наскоро ми се наложи да сменям моторчето на чистачките,та има ли възможност нещо да съм прецакал покрай него(макар че освем корите друго не съм пипал тогава)?Също така нормално ли е (едва ли) температурата да ми е обикновнно 2-3 чертички под хоризонталната?От време на време дори премине 2 чертички над нормалното,след което пак скочи две чертички под него....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парно духа студено.
Collapse
X
-
кола
Нали нъкеде имаше една врътка на вхада към купето на самия маркуч или най високата часна на някойе съединение като малко го развиеш трябва да текне антифриз като е загряла http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4329зависи с кой двигател е
Коментар
-
Бръкни под жабката, от дясната страна на на централната конзола, там ще видиш радиатора на парното, бутни му двете тръби дали са горещи, ако са горещи значи не ти се отваря клапата, ако са студени - имаш въздух.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар