Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Правилно ли ми работи термостата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правилно ли ми работи термостата?

Привет на всичкиИскам да попитам правилно ли ми работи термостатаКато се движа на дълъг път стрелката на температурата ми е тукС червено съм маркирал моята стрелкаС зелоно съм маркирал там където мисля че трябва да еНа дълъг път не ми отоплява купето добре,в градско е малко по добре защото се дига и температурата
    Прикачени файлове

колега мися че е заминал , моя правеше така след смяната всичко се оправи

Коментар

Определено си за термостат колега. Точно кадето мислиш там трябва да е стрелката! Слагай нов, ще имаш и парно и разхода на гориво ще падне
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

т

термостата е за смяна.смениго така ще подобриш работата на двигателя и намалиш разхода на гориво.
        тел.0897943620

Коментар

Мерси колеги за бързите отговори

Коментар

И все пак го провери преди покупка на нов. Има и друго от което може да ти прави така, но е малко вероятно. Провери го - палиш, тръгваш и след 10 минути пипаш маркуча, който свързва термостата с радиатора, трябва да е студен.

Коментар

и от мен един съвет, купи си BEHR термостата, че аз началото на зимата сложих Вернет и сега го усещам как почва да заминава... има и евтин вариант за 10-15 лева термостат от рено 5, ама е хубаво да свалиш твоя термостат и да го изтърбушиш, че току виж се раздвижил

Коментар

nedialk00 написа:
                и от мен един съвет, купи си BEHR термостата, че аз началото на зимата сложих Вернет и сега го усещам как почва да заминава... има и евтин вариант за 10-15 лева термостат от рено 5, ама е хубаво да свалиш твоя термостат и да го изтърбушиш, че току виж се раздвижил
                И аз мислех да си купя BEHRАко има въобще в Пловдив

Коментар

За мареа ТД-100 в началото на Януари го смених с BEHR - 140лв.

Коментар

За да не отварям друга тема Искам да попитам,може ли като не ми работи правилно термостата и кламатика да ми прави проблеми.Като го пусна през лятото,и тръгна на път ми се изключва сам,след извено време като го пуснапак тръгва и пак изгасва

Коментар

Working...
                    X