Фиат брава с климатик и климатроник - дизел?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли такава кола?
Collapse
X
-
Re: Има ли такава кола?
SDLW написа:Viiipeer написа:Фиат брава с климатик и климатроник - дизел?
Коментар
-
Viiipeer написа:SDLW написа:Viiipeer написа:Фиат брава с климатик и климатроник - дизел?Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !
Коментар
-
Viiipeer написа:Ок таи има ли климатроник? http://metal.optinet.bg/model_img/1253963298_bravo2.jpg
Коментар
-
Viiipeer написа:Мерси много! Значи са ме излъгали когато съм си купувал колата че имам климатроник, също са ми казвали че той се активира спрямо околната среда, например ако вън е студено, вътре духа топло и обратно. Но това май е било парното, когато не го включвам.Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !
Коментар
-
SDLW написа:Viiipeer написа:Мерси много! Значи са ме излъгали когато съм си купувал колата че имам климатроник, също са ми казвали че той се активира спрямо околната среда, например ако вън е студено, вътре духа топло и обратно. Но това май е било парното, когато не го включвам.
Коментар
-
Ето, за по-ясно:Без климатик: Клапата за вътрешната циркулация се задейства ръчно, с ръчка :P .Климатик:Има бутони за задействане на вътрешната циркулация, и компресора на климатика. Липсват функции MAX DEF и AUTO, както и, датчик външна температура, и копчето му.Полуавтоматичен климатик:Между двете копчета има датчик за вътрешна температура (оребреното). Налични функции MAX DEF, AUTO и бутон за външната температура.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар