Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ умрях от студ типото не иска и не иска да загрее.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Помощ умрях от студ типото не иска и не иска да загрее.

    Става въпрос за едно Типо 1,6 моно и ходене по мъките в последната година и половина не иска да загрее и това си е , лятото горе долу се ядва но зимата няма шанс.Три термостата смених ефекта е поразително никакъв, сега по стар жигуловски обичай сме и с кашон пред радиатора и пак след 9 километра градско в София сме на чертата когато отваря термостата.В събота пътувах в провинцията до Кюстендил стигнахме 90 градуса с кашона чак като качих Владая , да факт при продължително спускане не спада температурата но студ.Дайте моля съвет какво да правя и от къде мога да купя "работещ" термостат.

    #2
    Щом е стигнало 90 градуса и нямаш парно значи проблема не е в термостата а най-вероятно радиаторчето на парното или клапата за отваряне на топло и студено
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

    Коментар


      #3
      Може би съм те подвел не че нямам парно имам дотолкова доколкото е загряла колата проблема е че много трудно достига 85-87 градуса затова се съмнявам в термостата.

      Коментар


        #4
        Първо провери дали перката на радиатора не върти непрекъснато, после ще разсъждаваме. Аз карах две зими Типо-то без термостат, но въпреки това имах достатъчно отопление. Не мисля, че проблема ти е непременно и само в термостата.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

        Коментар

        Working...
        X