Колата е Фиат Браво 1,6 16v 103hp ’97-ма. Въпросът ми е свързан с това, че когато пусна климатика в колата двете духалки от странта на шофьора си духат студено, а тези от страната на пътника духат топло.. не горещо, но не и както духат студено другите две. На какво може да се дължи това?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От едната страна духа топло, от другата - студено
Collapse
X
-
u_bo
Re: Проблем на браво
Joist написа:Колата е Фиат Браво 1,6 16v 103hp ’97-ма. Въпросът ми е свързан с това, че когато пусна климатика в колата двете духалки от странта на шофьора си духат студено, а тези от страната на пътника духат топло.. не горещо, но не и както духат студено другите две. На какво може да се дължи това?
-
u_bo
Re: От едната страна духа топло, от другата - студено
Joist написа:Колата е Фиат Браво 1,6 16v 103hp ’97-ма. Въпросът ми е свързан с това, че когато пусна климатика в колата двете духалки от странта на шофьора си духат студено, а тези от страната на пътника духат топло.. не горещо, но не и както духат студено другите две. На какво може да се дължи това?
Коментар
-
u_bo
Joist написа:проблема го забелязах лятото когато реших да направя профилактика и да си ползвам климатика(напълниха го с фреон) ,но ме нямаше да се занимавам с колата после. u_bo ,значи има радиатор за парното и отделен за климатика така ли ?
Коментар
-
u_bo
Joist написа:Добре, ами това радиаточе на климатика как ще се запуши. нали има филтър. Сменян е тази година март някъде. може ли да има някакво моторче което да превключва от къде да духа.. в смисъл от пред на прозореца или от таблото и т.н. и в него да е проблема ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар