Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tipo 1.6 DOHC ,смяна на антифриз...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tipo 1.6 DOHC ,смяна на антифриз...

Здравейте ,колеги!Утре ще ходя да сменям антифриза и искам да попитам дали някой знае колко литра трябва да се налее?А и какъв е хубаво да сложа ,понеже знам ,че има различни ,а досега не съм се занимавал честно казано...ПП:Много се извинявам на модераторите ,но обърках раздела...Ще ги помоля да преместят темата в раздел Отопление ,Охлаждене и Климатици...Благодаря предварително...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Според Аутодата, системата ти събира 7,5л. ммма... имайки в предвид, че едва ли ще успееш да източиш всичко, някъде към 6л. би трябвало ти стигнат Антифриз си взимаш неква смислена марка и си готов

Коментар

Извинявам се, че се вмъквам в темата, но питането ми е свързано с нея. От къде точно се източва охлаждащата течност? На Типото ми май няма пробка в най-ниската точка на системата. Това ли имаш предвид, колега biser_as, че няма да успее да източи всичко?
      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Лошото е ,че не знам колата в момента с какъв антифриз е...Гледам сега в нета ,че са няколко вида и не е никак добре да се смесват...Утре ще ида в някой сервиз да видя какво ще направим...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
        X