Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запотено петно на предното стъкло.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запотено петно на предното стъкло.

Във време, когато ми се запотяват стъклата и пусна парното да отпотява предното стъкло, последно винаги остава едно петно точно пред лицето ми. Освен че пречи много, съм принуден докато не изчезне да карам наклонен на една страна, като рацер На пуснато духане на стъклото ми се струва, че въздуховодът който е насочен към петното не духа достатъчно силно от едната страна, а именно към запотеното. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и евентуално, ако даде някакви препоръки за неговото отстраняване, ще съм много благодарен!
    Fiat Punto 1.7 TD

С едно листче хартия можеш да провериш всеки отвор на духалките дали духа достатъчно (някои така проверяват дали духа от отвора за маслото на двигателя). Ако някой отвор е запушен може да го разчистиш с прахосмукачка например. На маркуча на прахосмукачката нанизваш по-тънко найлоново маркуче и го вкарваш в отвора който е запушен. Клапата на отвора трябва да е в положение "отворено". Целта е ако има някакви боклуци за ги засмуче прахосмукачката.
    Bravo 1.6 / 16

Коментар

В Кауланд съм виждал такива комплекчета за прахосмукачка. Ръзможно е да е влязло нещо и да се е запречило на отвора. Най-често това е листо от дърво, което като изсъхне се огъва и няма излизане.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Ще пробвам с компресор за въздух да разместя листото и после може и да излезне.
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Working...
        X