Здравейте колеги. Въпросът ми е мога ли да направя номера с термостата от рено 5 на моята мареа. Прочетох публикуваното от колегите във форума но навсякъде ставаше въпрос за бензинки а при тях термостатите са резлични от дизеловите. И ако някой знае размерите на термостата на реното нека ги напише ,че ми трябват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна на термостат
Collapse
X
-
Кажете моля, как се източва антифриза ,че искам да го сменя? В долният край на радиатора не излиза никакъв маркуч. На радиатора има два маркуча, но и двата са в горния му край. Не видях никъде и пробка. Нямам си и на идея как да източа охладителната течност. Надявам се някой да ми помогне със съвет.Fiat Marea HLX TD100 98г.
-
Прав си, възможно е да счупиш пробката! Начина за изтачане е като разкачиш маркучите Преди 3 дни сменях ме радиатор на моята Мареа 1.8. Неприятното е омазването с антифриз по кората и последващите изпарения от намокрения радиатор. За два дена обаче всичко си исъхна. Вземи си и антифриз за доливане...зависи колко ще разлееш по земята Успехnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар