Мамка му и прасе... Монтирах новия радиатор, обаче сълзи около пръстенчетата ;( Утре пак ще трябва да го свалям...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте радиаторче за парно
Collapse
X
-
Миналата година сменях радиаторчето на парното на колата от подписа. Взех нов AVA Днес радиаторчето пак се пукна и изтече антифриза в краката на шофьора и пасажера. Стрелката на температурата на антифриза беше 3 чертички над средата (може би 105 градуса). Бях включил парното да охлажда :D Каква може да е причината да се спука радиаторчето?Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
Неизправна охладителна уредба, най вероятно неработещи степени на пераката или термостат. Радвай се че от там е избило че се сещам за поне 2 места където щеше да е оп греда. съветвам те да потърсиш радиатор от ЖТД алуминиев да ти е топло зимъскаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Как да разбера дали е термостат? Датчика на термостата ли дава данни на уреда за измерване на температура в таблото?Имам съмнение и в капачката на разширителния съд - пише 1.4 бара и е синя на цвят. Като я разклатя дрънка. Май е сдала багажа?Не знам дали има връзка, но малко преди да спука радиаторчето на парното, стрелката на километража играеше между 0 - 100кмКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
riewsofia написа:Как да разбера дали е термостат? Датчика на термостата ли дава данни на уреда за измерване на температура в таблото?Имам съмнение и в капачката на разширителния съд - пише 1.4 бара и е синя на цвят. Като я разклатя дрънка. Май е сдала багажа?Не знам дали има връзка, но малко преди да спука радиаторчето на парното, стрелката на километража играеше между 0 - 100км
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар