Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте радиаторче за парно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мамка му и прасе... Монтирах новия радиатор, обаче сълзи около пръстенчетата ;( Утре пак ще трябва да го свалям...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Мамка му и прасе... Монтирах новия радиатор, обаче сълзи около пръстенчетата ;( Утре пак ще трябва да го свалям...
      Не може ли просто да го стегнеш
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

До толкова съм го натегнал, че пластмасата се е огънала
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Миналата година сменях радиаторчето на парното на колата от подписа. Взех нов AVA Днес радиаторчето пак се пукна и изтече антифриза в краката на шофьора и пасажера. Стрелката на температурата на антифриза беше 3 чертички над средата (може би 105 градуса). Бях включил парното да охлажда :D Каква може да е причината да се спука радиаторчето?
          Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

Неизправна охладителна уредба, най вероятно неработещи степени на пераката или термостат. Радвай се че от там е избило че се сещам за поне 2 места където щеше да е оп греда. съветвам те да потърсиш радиатор от ЖТД алуминиев да ти е топло зимъска
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Как да разбера дали е термостат? Датчика на термостата ли дава данни на уреда за измерване на температура в таблото?Имам съмнение и в капачката на разширителния съд - пише 1.4 бара и е синя на цвят. Като я разклатя дрънка. Май е сдала багажа?Не знам дали има връзка, но малко преди да спука радиаторчето на парното, стрелката на километража играеше между 0 - 100км
              Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

riewsofia написа:
                Как да разбера дали е термостат? Датчика на термостата ли дава данни на уреда за измерване на температура в таблото?Имам съмнение и в капачката на разширителния съд - пише 1.4 бара и е синя на цвят. Като я разклатя дрънка. Май е сдала багажа?Не знам дали има връзка, но малко преди да спука радиаторчето на парното, стрелката на километража играеше между 0 - 100км
                В капачката имаш клапан който отваря на 1,4 бара

Коментар

Working...
                X