Здравейте колеги!Проблема ми е следният , идва зима и на задния прозорец се появява огромен конденз и от там право в багажника.Сега всичко съм свалил без последната изолация.Прави ме впечетление, че около газовата бутилка няма влага,а има само от страната на бронята и в легена кадето е резервната гума.Дайте някакви идеи как да се отърва от този проблем.Благодаря предварително :>
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1,6 16v багажник като аквариум!!
Collapse
X
-
Току що се връщам от гаража и се занимавах именно с този проблем... На мен ми се мокрят мокетите от дясно далеч от газовата бутилка. Забелязах, че влиза някъде от уплътненията по средата на багажника. Възможно е да влиза вода от третия стоп, защото гуменото му уплътнение се е по прецакало. Също така съм облепил и "отдушника" и му боцнах една тръбичка, която слиза надоло в бронята. Насвалял съм сега всичко и чакам да валне дъждец за да видя дали ще тече."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
И аз го имам този проблем, но се проявява само зимата и си мисля че е конденз защото и при най-силните дъждове лятото не се е мокрил багажника. Решението - тъпча всичкото празно пространство около резервната гума с торбички силикатен гел, с които разполагам в огромни количества.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Значи мокри се колата и без да е валяло, даже сега се прибирам от работа и забелязах че цялата задна кора е мокра (около газовата бутилка е сухо) след 10 мин ще ходя да видя дали е от стопа или от чистачката дано го оправя П.С. колата се мокри без да е в движение седи пред блока и се мокри сама ;/
Коментар
-
ogi28b написа:Вместо да чакаш - поливай с шише вода. Тече от уплътнението на третия стоп или от това на чистачката, и при мен е така, но не ми се занимава с това сега."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако влиза вода от стопа или чистачката водата влиза въре в капака и той си има отвори от които изтича .пробвано е беше ми излезнало маркучето на задната прускалка и дледах че от капака течеше синя течнос а в багажника и капка нямаше.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар