Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вкл. климатик през зимата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lithrone написа:
    16valve написа:
    Колега, това със затворената клапа ми изглежда малко наивно, ако трябва да бъда честен.Едва ли живееш в колата си, като се разхождаш по улиците дишаш същия този въздух така или иначе,като отвориш у вас да проветриш - същото. Рано или късно всички отиваме на едно място, не се вманиачавай чак толкова. Надявам се, че не съм те обидил с нещо - просто изказвам лично мнение!Поздрави!
    Не целя да пазя здравето си със затворената клапа просто ми е неприятно да дишам газовете на камиони и рейсове.Отново благодаря на всички включили се.
    Купи си филтър с активен въглен но го поръвай от чужбина не от нашите ментаци сложиго и карай смело с отворена клапа, и тогава няма да ти се налага да разваляш нещо което работи.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

За това и аз се върнах в темата, но колегата ме е изпреварил.Всъщност много по-чист въздух навлиза през вентилацията, тъй като той преминава през поленовия филтър, а иначе въздух навлиза през всички възможни места без да се филтрира. Аз от същите съображения като колегата никога не карам с отворени прозорци, а само с пусната вентилация, но не на рециркулация, а на свеж въздух.

Коментар

Working...
      X