Имам проблем с вентилатора на стилото ... когато дам на контакт си тръгва без никъв дерт и като запаля и спира!Понякога когато изчакам да загаснат всички лапми и завъртя да запали тръгва , но има и случаи дори когато съм на контакт да не тръгне вентилатора.Иначе ако тръгне след запалване на мотора си работи на всички степени без никъв проблем.Тръгваси когато той си реши!Моля дайте идеа какво може да е и как да го оправя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вентилаторът на Стило 1.9 JTD тръгва когато иска.... Решено!
Collapse
X
-
Колеги много съм радостен (слабо казано ), че вентилатора работи вече когато АЗ искам!Проблема се оказа съвсем елементарен!Едно реле което се намира отпред под черния капак до акумулатора беше толкава зле закрепено ,че чак се чудя как не е паднало.То просто не правеше добър контакт и се движеше наляво надясно супер лесно и си прави контакт когато той си реши.Но след моята намеса с клещи, шкурка, и спрей контакт стана вече битон И искам да кажа на всеки който започва да прави някакви ремонти свързани с ел.инсталацията да почне първо от по-простото демек предпазители или релета ,а не като мен да разглоби половината кола вътре и накрая да се разбере че там не е проблема .... :D:D:D:D:DЕто за това реле става дума!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар