о пръстени няма в комплекта. тоя майстор чувал ли е, че фреона е газ. бахти майсторите. моето го смених пред блока за около 40-50 мин. после обаче пак го махах, че първия път нямах потготвени о пръстени
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на радиаторче на парно.
Collapse
X
-
боря се с радиаторчето на пунто гт1 с климатик!нема такава кола, кой го е мислил, кви инженери, кво чудо!!!освен таблото с хилядите жици и куплунгчета съм свалил акумулатора и стойката и въздушният филтър и дебитомера и хубота на дебитомера, за да търся някакви две винчета, които се развиват от страната на мотора! за сега съм намерил само едното! ако сваля смукателния и изпускателния колектор може и да намеря второто хаххаха, ама колко не ми е смешно!явно свалянето на таблото не е голямото зло, следва сваляне на т.нар. радиаторна част, климатика се улабва, абе... как може да го набият там, акъла не ми го побира?!?! а и това си е хронично заболяване! тд-04-ката я сложихме по-бързо въпреки преходния фланец и огромния даунпайп!успех колеги, дано не ви стига до главата!
Коментар
-
maskarata написа:dimmX написа:Никакво табло не се сваля!Махаш кората в краката на пътника, вадиш жабката, развиваш рапидките, навеждаш пластмасата (черната) към пода-тази която скрива радиатора и си ти! Купи си о-пръстени за подмяна!Па на майсторите мноо здраве Аз също съм с Мареа и точно по тези теми от форума го подмених, без да смъквам табло!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
mims написа:аз мисля да пробвам с ония стружки дето се сипват и запушватили пък имало някво италианско дето било течно и вършело чудеса ( в които не вярвам де ), но първо ще опитамFiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
pakumba написа:о пръстени няма в комплекта. тоя майстор чувал ли е, че фреона е газ. бахти майсторите. моето го смених пред блока за около 40-50 мин. после обаче пак го махах, че първия път нямах потготвени о пръстени
Коментар
-
bp409 написа:Колеги, я кажете тези О-пръстени какъв размер са ,че вчера ходих до магазина да ги купувам ама магазинера се оказа ,че не знае какви са пък искам да си ги подготвя предварителноFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Благодаря за отзивчивостта на колегата СПАРК. Аз съм с София, а ти в Бургас , малко скъпичко ще ми излезе да го взема от там, още веднъж ТЕНКС. А за всички които търсят "О" пръстени, давам този линк http://www.hubata-seals.com/bg/categories/contact.htm . Не искам да изглежда като реклама, но това успях да намеря в интернет и днес ходих да си купя, пасват идеално. Струват 0,30лв./бр. и всичките са от маслоустойчива гума и имат всякакви размери. Успех на всички
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар