Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на радиаторче на парно.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

о пръстени няма в комплекта. тоя майстор чувал ли е, че фреона е газ. бахти майсторите. моето го смених пред блока за около 40-50 мин. после обаче пак го махах, че първия път нямах потготвени о пръстени
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

боря се с радиаторчето на пунто гт1 с климатик!нема такава кола, кой го е мислил, кви инженери, кво чудо!!!освен таблото с хилядите жици и куплунгчета съм свалил акумулатора и стойката и въздушният филтър и дебитомера и хубота на дебитомера, за да търся някакви две винчета, които се развиват от страната на мотора! за сега съм намерил само едното! ако сваля смукателния и изпускателния колектор може и да намеря второто хаххаха, ама колко не ми е смешно!явно свалянето на таблото не е голямото зло, следва сваляне на т.нар. радиаторна част, климатика се улабва, абе... как може да го набият там, акъла не ми го побира?!?! а и това си е хронично заболяване! тд-04-ката я сложихме по-бързо въпреки преходния фланец и огромния даунпайп!успех колеги, дано не ви стига до главата!

Коментар

maskarata написа:
        dimmX написа:
        Никакво табло не се сваля!Махаш кората в краката на пътника, вадиш жабката, развиваш рапидките, навеждаш пластмасата (черната) към пода-тази която скрива радиатора и си ти! Купи си о-пръстени за подмяна!Па на майсторите мноо здраве Аз също съм с Мареа и точно по тези теми от форума го подмених, без да смъквам табло!
        Тези "О" пръстени на вървят ли комплект с новото радиаторче?
        Когато го сменях нямаше о-пръстени. Човека който ми го достави, ме снабди с такиваТия майстори са уникални парчета, било фреон Точно там отляво под жабката е радиаторчето!
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

mims написа:
          аз мисля да пробвам с ония стружки дето се сипват и запушватили пък имало някво италианско дето било течно и вършело чудеса ( в които не вярвам де ), но първо ще опитам
          Аз миналата зима с две тубички(по около 50мл ), взети от бензиностанцията, за запушване на течове, си спрях потенето, защото не си издържаше вече! Ако пробваш така и ефекта не е мигновен, не се отчайвай - трябва да се покара колата, за да запуши пукнатините!
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Колеги, я кажете тези О-пръстени какъв размер са ,че вчера ходих до магазина да ги купувам ама магазинера се оказа ,че не знае какви са пък искам да си ги подготвя предварително

Коментар

pakumba написа:
              о пръстени няма в комплекта. тоя майстор чувал ли е, че фреона е газ. бахти майсторите. моето го смених пред блока за около 40-50 мин. после обаче пак го махах, че първия път нямах потготвени о пръстени
              Колега ти ме окуражи много с тези 40-50мин. за смяната Мойта кола е идентична с твоята само че с 4 врати (брава). Та искам да те питам, откъде си купил "О" пръстените , че да се подготвя предварително. Успех

Коментар

bp409 написа:
                Колеги, я кажете тези О-пръстени какъв размер са ,че вчера ходих до магазина да ги купувам ама магазинера се оказа ,че не знае какви са пък искам да си ги подготвя предварително
                За о-пръстените виж тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...312#600312Аз съм със 16х2.5, засега не тече. Купих ги от магазинчето вляво от магазина на ахм-ауто на бул. Ив. Вазов. Вземи си и шублер под ръка.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Благодаря за отзивчивостта на колегата СПАРК. Аз съм с София, а ти в Бургас , малко скъпичко ще ми излезе да го взема от там, още веднъж ТЕНКС. А за всички които търсят "О" пръстени, давам този линк http://www.hubata-seals.com/bg/categories/contact.htm . Не искам да изглежда като реклама, но това успях да намеря в интернет и днес ходих да си купя, пасват идеално. Струват 0,30лв./бр. и всичките са от маслоустойчива гума и имат всякакви размери. Успех на всички

Коментар

Working...
                  X