Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси около "преработен" термостат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Евро07
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Евро07
      Тц!Може и там да има, но не съм питал. Аз го взех от магазина за авточасти на Коматевско шосе. Посока от града към околовръстното, като свърши паважа на 100-150 метра в дясно. Имаше няколко варианта, според температурата на която искаш да отваря.
      FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
      LPG System BRC Just

Коментар

HLX написа:
        emzo написа:
        Евро07
        Тц!Може и там да има, но не съм питал. Аз го взех от магазина за авточасти на Коматевско шосе. Посока от града към околовръстното, като свърши паважа на 100-150 метра в дясно. Имаше няколко варианта, според температурата на която искаш да отваря.
        То не е каквото искаш , а какво трябва да бъде. Разликата от 5 градуса на термометъра в купето е 50 и повече върху челото на буталото ...
        тише едешь - хрен приедешь!
        2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
        http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Коментар

Аз монтирах този от реното без да кормя стария. Монтжа става лесно - маже се яко с грес маркуча и с тръба от прахосмукачка се натиква вътре термостата. До демонтаж не съм стигал дано не се наложи. :DПП: Купих го от Евро07 за около 6лв. на 86гр.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Добре де, 54 до 65лв. струва стандартен термостат, струва ли си усилието? Напъните?Трима човека, един от които не разбира от коли и беше кибик смениха термостата за 3 часа с почивките и коментарите. Използвам и тази тема да благодаря на iuly_vn за помощта Аз от коли не разбира, но се уча гледайки.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Еее ся, къде са 6лв, къде са 60.Аз имам познати, при които работи безотказно, но и такива , които на 3 месеца смениха 3 марки по 10лв и накрая взеха Вернет.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От днес вече съм с термостат от рено! Колегите са прави, че трудната работа е да се изкорми качествено стария и то без да се счупи нищо! На мен ми отне около 4 часа, през които в употреба влязоха 3 размера длета, 4 размера бургии и много, много чукане! Накрая изпадна всичко и днес го монтирах!Появи се проблем сега, че не ми се включва перката за радиатора, но утре ще се занимавам с нея! Всъщност няма проблем - просто съм сложил термостата в грешния маркуч!
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

jenshen73 написа:
                  Добре де, 54 до 65лв. струва стандартен термостат, струва ли си усилието? Напъните?Трима човека, един от които не разбира от коли и беше кибик смениха термостата за 3 часа с почивките и коментарите. Използвам и тази тема да благодаря на iuly_vn за помощта Аз от коли не разбира, но се уча гледайки.
                  От 100 до 130 лв. е термостат за JTD или TD 100
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                  X