Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перките не работят, как да проверя релетата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Перките не работят, как да проверя релетата?

кво стаа юнаци :P тука имам проблемче с моя fiat bravo 1.9 jtd 1999перките за охлаждане неработят!!!-Един френд дръпна един ’датчик’ го нарече и като дадох контакт започнаха да се вартят и двете перки.-Като включа климатика- перка незавърта но пък си духа студено-Пред левия фар в кутията с релетата имам 4 релета незнам за кво са но бушона вътре беше изгорял- смених го с нов но пак не се включват перките.Въпросът ми е как да разбера кое от тези релета неработи и дали трябва да разкча клемите преди да ги вадя една по една???? предварително благодаря !!!!Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Една много стара тема, но мисля че е много полезна...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=62396

Коментар

пуста му работа :D 1.запретнах ръкави и проверих релетата под акумулатора-като нови са !!!2.свалих една кутийка до лявото бомбе - имало некви силови бушони-и те като нови!!!3.в купето до шофьорската врата под волана има бушони- всички са здрави!! !4. откачих датчика от мотора и дадох на контакт-- завартяха и двете перки!!! Дали проблема е в датчика които е хванат за мотора от които откачам буксата за да завартят перките????
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Working...
      X