Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вода в купето на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вода в купето на Стило

Проблема е ясен - вода в купето под стелките на предните седалки, след като е работил климатика. След като проверих, че не са ми намаляли течностите си вадя извод, че най-вроятно ми е запушен някакъв маркуч, който отвежда конденза извън купето. Въпроса ми е къде точно се намира този маркуч на Стило, за да го сваля и прочистя евентуално?
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Не знам къде се намира въпросния маркуч, но при мен тече от задната част на двигателя, между малките тампони, които го държат.Там излиза, но не знам откъде върви.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Благодаря за ориентира, утре ще го потърся....
      Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

Re: Вода в купето на Стило

Stelio89 написа:
        Проблема е ясен - вода в купето под стелките на предните седалки, след като е работил климатика. След като проверих, че не са ми намаляли течностите си вадя извод, че най-вроятно ми е запушен някакъв маркуч, който отвежда конденза извън купето. Въпроса ми е къде точно се намира този маркуч на Стило, за да го сваля и прочистя евентуално?
        Еее.. най-накрая някой да пусне такава тема... и да му отговорят. На мен ми мокри поленовия филтър и спира да духа вентилатора. Сега карам без поленов филтър, духа чудесно и малко мирише На подемник видях къде е дренажа; има една предпазна ламарина и през една цепка на нея капе. Има един малък маркуч, който излиза от съда под радиаторчето и отива под купето, нещо там ще да е запушено. С една тел мисля да го ръчкам малко, барем се отпуши. А скоро видях, че под колата отново си капе, може пък да се е оправило вече, така и не ми е останало време да го разгледам и оправя, карам си един месец така. Но стелките определено не ми е намокрило...

Коментар

Днес гледах сумати време, но не намерих маркуче, което да излиза от купето в близост до тампоните на двигателя @neonglow, този маркуч, който ти казваш, само на подемник ли може да се види?
          Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp

Коментар

Stelio89 написа:
            Днес гледах сумати време, но не намерих маркуче, което да излиза от купето в близост до тампоните на двигателя @neonglow, този маркуч, който ти казваш, само на подемник ли може да се види?
            Като свалиш кората, за да отвориш капака на поленовия филтър, ще видиш един малък маркуч, който отива надолу. За него говоря; той отива под купето и отвежда конденза.

Коментар

Working...
            X