Здравейте, колеги. На повечето места, където ходих искат 70-80лв за пълнене. Имате ли представа къде могат да ми долеят фреон на по-сносни цени? Благодаря предварително. Имам да сменям и поленов филтър, но това и сама мога да го направя. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълнене на автоклиматик на Мареа къде
Collapse
X
-
Re: Пълнене на автоклиматик на Мареа къде
lemur написа:Здравейте, колеги. На повечето места, където ходих искат 70-80лв за пълнене. Имате ли представа къде могат да ми долеят фреон на по-сносни цени? Благодаря предварително. Имам да сменям и поленов филтър, но това и сама мога да го направя. Благодаря предварително на всички отзовали се.
-
Да и моето мнение е такова. Преди около месец ходих в сервиз за автоклиматици до кино Арена - Запад бл.127Б и ми взеха 85лв. за зареждане и пълненена климатика, като преди това ми провериха системата за пропуски и казаха, че е херметична! Съответно преди да отида искам да отбележа, че климатика въобще не се включваше. Когато ми я напълниха започна да действа и да изстудява.Седмица по-късно климатика не включва, поради липса на фреон - най-вероятно.Моят съвет е като ти пълнят - да ти кажат колко имаш налични в системата и след това да допълнят останалото с фреон и необходимото количество масло.
Коментар
-
Колега, виж тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43198Тази оферта сигурно ще те устрои, пък и ти е близо :D .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар