Колеги имам невероятен проблем.Почвам с това какво смених:Датчик температура вода(показва темп. на таблото)кат.номер 1.830.000 EPS,Датчик за вентилатора кат.номер 1.850.681 EPS.резистор и реле-’’като е с климатик степените са 2 на първна степен минава пред един голям резистор и реле’’Проблема:Смених всички горе упоменати неща и първата степен на перката според показанията на таблото се включва малко преди стрелката за температурата да влезе в червения сектор(окола2мм.преди сектора).Датчиците са точно за моя модел автомобил,Фирмата производител търговците казват че е една от най-добрите на пазара.Давайте съвети какво да правя от тук нататък.Качвам и снимков материал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с градусовите показания на таблото ПУНТО МК1 75
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:може и стрелатада не отчита точно но при мен ако стигне до там двигатела ще е за смяна обикновенно е малко над снимкатаПунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:на някой уреди -Омммери има да мери градуси -слага се допълнително сонда на повечето мерат горе долу точно ела на срещата в неделя да е видимПунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
Re: проблем с градусовите показания на таблото ПУНТО МК1 75
zaxaxa написа:Колеги имам невероятен проблем.Почвам с това какво смених:Датчик температура вода(показва темп. на таблото)кат.номер 1.830.000 EPS,Датчик за вентилатора кат.номер 1.850.681 EPS.резистор и реле-’’като е с климатик степените са 2 на първна степен минава пред един голям резистор и реле’’Проблема:Смених всички горе упоменати неща и първата степен на перката според показанията на таблото се включва малко преди стрелката за температурата да влезе в червения сектор(окола2мм.преди сектора).Датчиците са точно за моя модел автомобил,Фирмата производител търговците казват че е една от най-добрите на пазара.Давайте съвети какво да правя от тук нататък.Качвам и снимков материал.Пунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
rusee написа:Ако не си я обезвъздушавал ти досега,има две пробки- една на радиатора(горен ляв ъгъл) и една на маркуча към парното.Има доста теми за обезвъздушаване на Пунто,потърси и пробвай.А ако няма въздух в системата остават другите неща,които си посочил като възможни за проблема.Пунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар