Колеги Здравейте..Намислил съм една идея,да си сложа климатик на Типото 1,7 чист дизел е....Та мисълта ми е от коя модификация на Типо да взема цялата система ...От компресор,тръби ,радиатори....Имам оферта от 1,6 2 вала .....Ако съм сбъркал раздела се извинявам ....Поздрави към сички колеги с италианки Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв климатик да сложа на Типо 1,7 дизел?
Collapse
X
-
първо прочети тази http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60606 тема и другите подобни и тогава ако имаш въпроси питай но имаи предвид че ако климатика е от друг модел няма да станат стоики планки и др и ще трябва да се приспособява
Коментар
-
Щом мислиш. Вземи и пробваи компресора как ще закрепиш и задвижиш и частите за в купето другите работи ще приспособиш по лесно при необходимост (ако си го слагаш ти) ако ли не питаи този които ще ти го слага За по точна информация трябва някои да е правил същото упражнение на същата кола така че едва ли ще получиш скоро. Ако се решиш и стигнеш до трудност питаи с снимки и ще помагаме кои с каквото може.
Коментар
-
Rokambol написа:Не съм сигурен дали клима от бензинка ще се присади без сериозно преправяне на дизел. Разликите в конструкцията на мотора могат да направят много трудно монтирането на елементите от климатичната уредба. Преди всичко трябва да се убедиш, че компресора ще пасне точно на мястото си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар