Здравийте колеги! От една една година си карам бравата и до сега никакви проблеми. И както всички знаем винаги има първи път .И проблема ми е следният.При запален двигател на място подържа 850об. при пускане на моторчето и натискане но копчето с звездичката двигателя започва да мени оборотите и да тресе.В движение губи от мощтноста си значително.Бихте ли ми казали от каде е проблема ,че като отида на майстор да не ме баламоса.Иначе си духа студено.Доно да сте ме разбрали ако несъм се изразил правелно.Благодаря Ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВА ЖТД 105 тресе и мени обороти
Collapse
X
-
Valentin_V написа:Нормално е да ти яде от мошноста все пак това са 5-6кв дърпа компресора а на малки обороти трябва да има система която да повиши оборотите на двигателя за да компенсира натоварването от компресора.
Коментар
-
Valentin_V написа:Нормално е да ти яде от мошноста все пак това са 5-6кв дърпа компресора а на малки обороти трябва да има система която да повиши оборотите на двигателя за да компенсира натоварването от компресора.гледам а пак гледам пак а значи си викам аааааххххаааа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар