Здравейте колеги, някой може ли да ми препоръча сервиз за климатици в Пловдив?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да ми напълнят климатика в Пловдив?
Collapse
X
-
Valentin_V написа:Препоръчвам ти този човек 45лв взима за цялата операция.
Коментар
-
emzo написа:Поленовия филтър сменял ли си ? Че и аз недоволствах от силата на духалките, а в него се оказа проблема ...
Коментар
-
Ъм, прочетох на няколко места, че перката трябва да се включва като включа климатика, а тя не ми се включва. Включва се перката на двигателя, малко по-късно, ако я оставя запалена на място. Веднага ли трябва да включва някаква перка, като пусна климатика? Къде се намира радиаторчето му, на него ли има някаква перка, мога ли да я видя през бронята? Да отбележа, че колата не загрява, над средната чертичка не е минавала никога.
Коментар
-
Виж кво са писали в една тема тук: "Загрява ми бравото". -Rokambol написа:Това е резистора за първата степен. Само за протокола. Ако колегата има климатик, много лесно ще установи дали проблема е в него. Когато го включи (климатика), перката ще завърти направо на макс. обороти, без да преминава през по бавните.
Коментар
-
emzo написа:Е значи си с една перка.А при Браво нещата са по друг начин.Изобщо включва ли ти перката без климатик ?Ако сега изляза, както и да я карам ще си загрее до оптималната температура и май изобщо не включва перката.Охладителната система е перфектна поне.
Коментар
-
emzo написа:Еми как .... JTD )))Пусни я и я остави с климатик, по някое време трябва да включи.
Коментар
-
Сигурно, тя е от скоро темата... и аз мисля да отида на същото място за малко консултация, че нещо ме мъчи компресора. Ако някои е посетил Йоникс-сервиз ЕООД да сподели впечатления, че за Импас 56 има най-различни коментариFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар