Здравейте всички, това ми е първата тема във форума, така че извинявам се, ако съм объркал някое правило, надявам се да проявите разбиране. Наскоро си купих фиат браво 1.9 jtd и сега бързам да си осигуря комфорт колкото може повече, докато имам кеш
Имам проблем докато карам - седалката ми така ме загрява, че направо не издържам. И това при включен климатик. Поразрових се из интернет, поразпитах малко и повечето хора ми препоръчаха да си сложа дървена решетка (така ли се нарича?), за да може да има циркулация на въздуха. Искам да попитам някой от вас използва ли подобни решения, на мен лично ми се струва малко грозна. Може би ако се сложи някакво поквривало отгоре няма да си личи, че има решетка. Освен това, намерих и други варианти: Wagan air cooled car cushion, която ми дава грешка, че не може да се достави до България
разни memory foam възглавници, които не съм сигурен, че ще охлаждат достатъчно WAECO MCS-10както и този DIY вариант Та някой от вас пробвал ли е нещо подобно и доволен ли е? Ако имате други предложения - пишете

Коментар