Здравейте колеги До преди месец ми бачкаше климатика /докато беше хладно и дъждовно/ и сега малко като се затопли и ми трябва - изпуши и никакъв го няма! Това е на Брава JTD 105. Някой има ли идея от какво може да е? Нещо по-тривиално ли ще да е, фреон ли, какво ли? Плс помагайте, че още по-жега го дават, тея дни, и да не трябва да съм като с Голф 2-ка - прозорците до долу и муСиката на махх! :DГрешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Колега, ползвай търсачката преди да пуснеш нова тема!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неработещ климатик на Брава JTD 105, причини? - РЕШЕНО
Collapse
X
-
няма нищо общо с темата но аз съм много доволен от моя допълнително сложен климатик който сма си сложих....струята на студеното е 6 градусаРазбираема е радостта ти от направеното със собствените ръце, но се въздържай от подобни изблици, за да не се стигне пак до предупреждения и изгонване от форума.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
chaveto написа:Почни с лесните неща като да видиш дали тръгва вентилатора на радиатора отпред и да чуеш дали включва компресора.
Коментар
-
sdan написа:chaveto написа:Почни с лесните неща като да видиш дали тръгва вентилатора на радиатора отпред и да чуеш дали включва компресора.
Коментар
-
sdan написа:Някой може ли да препоръча добър и не-много скъп сервиз, където слагат фреон?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
dobri_g написа:sdan написа:chaveto написа:Почни с лесните неща като да видиш дали тръгва вентилатора на радиатора отпред и да чуеш дали включва компресора.
Коментар
-
Stefanaki написа:sdan написа:Някой може ли да препоръча добър и не-много скъп сервиз, където слагат фреон?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар