Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

монтиране на климатик на Пунто МК1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

монтиране на климатик на Пунто МК1

Здравейте колеги! Искам да попитам някой знае ли дали е възможно да се монтира климатик, на кола, която заводски няма такъв?! Карам Пунто 1.2 Спортинг, забелязах, че някои Пунта от същата модификация имат, но заводски монтиран. Честно казано колата ми е перфектна, ама без климатик ...
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

по принцип може но дали си заслужава е друг въпрос. един колега скоро слага на едно браво при него не станаха доста неща. нямаше място за ролката проблеми със стоиката на компресора и сега наглася релета да му пускат вентилатора че инсталацията има разлика. сега мисля (дано да греша)че ще има проблеми с охлаждането защото вентилатора на радиатора не е предназначен да охлажда и радиатор на климатик. ако искаш потърси му темата и попитай него
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

сложих го вече колега и всичко е наред днес го пробвах даже извънградско
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
        сложих го вече колега и всичко е наред днес го пробвах даже извънградско
        радвам се колега дано да нямаш проблеми и като стане по горещо (дано да си вързал термостата които поддържа температурата в въздоховодите че иначе с времето ще наникнат проблеми) значи вече можеш да даваш съвети на колегата от първа ръка :D
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

може ли да ми пуснете линк към темата

Коментар

ето няколко линка те са за браво но повечето работи се отнасят и за тебhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=60485 за повече инфо разгледаи раздела
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

колежке каквото и да решиш това лято няма да имаш климатик но за другото мисли кво ще правиш дали ще купуваш друа кола или ще слагаш на тази но далавета си е ако си го слагаш сама иначе по добре нова кола
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Оле кат видях разглобено таблото и всички чаркалъци зле ми стана. Аз ако си видя така колата може удар да получа.Отказвам се, затваряйте, заключвайте, изтривайте, правете квото щете тая тема . Ще карам без климатик или ако имам късмет ще карам друга кола.Благодаря на тези, които писаха!И едно голямо БРАВО на колегата с бравото !

Коментар

mims написа:
                  Оле кат видях разглобено таблото и всички чаркалъци зле ми стана. Аз ако си видя така колата може удар да получа.Отказвам се, затваряйте, заключвайте, изтривайте, правете квото щете тая тема . Ще карам без климатик или ако имам късмет ще карам друга кола.Благодаря на тези, които писаха!И едно голямо БРАВО на колегата с бравото !
                  точно това имах предвид че не си заслужава има някакъв смисъл но само ако вземеш всички необходими части на ниска цена и си го правиш сам!!! вземеш ли да даваш пари за маистори по добре продавай колата и купуваи друга с климатик а относно разглобяването няма друг начин но да не забравяме че колегата доста си е поиграл да сменя цялата конзола само заради една липсваща дупка и мотора е изглеждал подобно
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                  X