Здравейте колеги! Искам да попитам някой знае ли дали е възможно да се монтира климатик, на кола, която заводски няма такъв?! Карам Пунто 1.2 Спортинг, забелязах, че някои Пунта от същата модификация имат, но заводски монтиран. Честно казано колата ми е перфектна, ама без климатик ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
монтиране на климатик на Пунто МК1
Collapse
X
-
по принцип може но дали си заслужава е друг въпрос. един колега скоро слага на едно браво при него не станаха доста неща. нямаше място за ролката проблеми със стоиката на компресора и сега наглася релета да му пускат вентилатора че инсталацията има разлика. сега мисля (дано да греша)че ще има проблеми с охлаждането защото вентилатора на радиатора не е предназначен да охлажда и радиатор на климатик. ако искаш потърси му темата и попитай него
-
mitkosoft написа:сложих го вече колега и всичко е наред днес го пробвах даже извънградско
Коментар
-
ето няколко линка те са за браво но повечето работи се отнасят и за тебhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=60485 за повече инфо разгледаи раздела
Коментар
-
Оле кат видях разглобено таблото и всички чаркалъци зле ми стана. Аз ако си видя така колата може удар да получа.Отказвам се, затваряйте, заключвайте, изтривайте, правете квото щете тая тема . Ще карам без климатик или ако имам късмет ще карам друга кола.Благодаря на тези, които писаха!И едно голямо БРАВО на колегата с бравото !Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Оле кат видях разглобено таблото и всички чаркалъци зле ми стана. Аз ако си видя така колата може удар да получа.Отказвам се, затваряйте, заключвайте, изтривайте, правете квото щете тая тема . Ще карам без климатик или ако имам късмет ще карам друга кола.Благодаря на тези, които писаха!И едно голямо БРАВО на колегата с бравото !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар