Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кранче на радиатора на парното - как може да се монтира

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Riki888 написа:
    Надявам се някой който си е правил локално парно или има опит в тая област да сподели малко информация.Или пък собственици на коли които имат такова кранче.
    Ще ти кажа какво направих аз лесно бързо и евтино когато ми гръмна 20 тодишното радиаторче на форда.Извадих двата маркуча от радиаторчето сложиш 7-8см алуминиева тръба за парно стегнах си скобите запалих колата долях малко антифриз и чиста работа.Но незнам при тебе къде седи радиатора ,но специално на сиерата (задно предаване и надлъжно разположен мотор) има място да бръкнеш отвсякъде.Трябва да обезвъдушиш системата и да си носиш литър и половина концентрат в багажника като решиш да го закачаш няма смисъл да правиш парнаджииски истории водомери да се слагат и т.н.За мен това е най лесния и евтин начин.
    Продавам Фиат Браво 1.2 16v 1999-та година на части!
    0885-812-238 Васил

Коментар

А бе напрао ме върнахте в първи клас . Нали всички имат кранче, намира се от лявата страна на самия радиатор. Не че и моето не истърва , щото се усеща леко затопляне, ама не е фатално.
      Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
      ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Хаха Колегата Дани 389 е прав като нищо наесен може да пуснеш тема що нямам парно и аз съм го мислел за типото ама се отказах то и без това през неколко години требва да се сменя печката на Типото де че почва да ми тече антифриз в краката точно дето е фаната врутката студено топло за печката но тва е друга тема вероятно антифриза яде пластмасата и протича тъй като е под налягане един бар има сигурно
        Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
        Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Имам една газова бутилка с котлонче, за готвене. Нещо напоследък усещам че се заглеждам във врътката за газ. Метална, държи на налягане. Недостатък е че има малко сечение. А пък ... обещавам да не слагам водомер понеже наистина става панаирджийска история . И за да не пропищя наесен може да се наложи веднъж в месеца да пускам антифриза през радиаторчето на парното за промиване.
          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Само да не разберат от Топлофикацията, че ще вземат да спрат парното на целия блок :D
            Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
            Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Working...
            X